درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-13  |  2024-12-03  |  بروز شده در: 1403/09/13 - 17:57:1 FA | AR | PS | EN
تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان            اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی            ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان            انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا            بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران            افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود            آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟            رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین            پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه            سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین             اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان            امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود             ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی             معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل            کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه            






تاریخ نشر: 1395/12/25 - 13:31:1
تعداد بازدید: 1401
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

قحطی ۲۰۱۷؛ بزرگترین بحران انسانی سازمان ملل / برخی توان راه رفتن هم ندارند
قحطی ۲۰۱۷؛ بزرگترین بحران انسانی سازمان ملل / برخی توان راه رفتن هم ندارند

قحطی و گرسنگی در جهان به وضعیت بسیار خطرناکی رسیده است، آن گونه که معاون دبیرکل سازمان ملل آن را در تاریخ تاسیس این سازمان بی‌سابقه خوانده است.

به گزارش خبرگزاری انصار به نقل از الوقت به نقل از خبرگزاری (آسویشیتدپرس)، استفان اوبراین، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه به تازگی به شورای امنیت سازمان ملل گفته است که بیش از ۲۰ میلیون نفر در چهار کشور یمن، سودان جنوبی، سومالی و نیجریه با خطر قحطی و (گرسنگی شدید تا حد مرگ) رویارو هستند. به گفته او، این بزرگترین بحران در تاریخ سازمان ملل از زمان تأسیس آن در سال ۱۹۴۵ تا کنون است.

براساس تعریف سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های غذایی اصطلاح (قحطی) در مورد وضعیتی بکار می‌رود که در آن بیش از ۳۰ درصد کودکان زیر پنج سال از سوء تغذیه حاد رنج ببرند و نرخ مرگ‌و‌میر روزانه بر اثر گرسنگی و بیغذایی برابر با یا بیش از دو تن در هر ۱۰ هزار تن باشد.

(قحطی) در شرایطی است که بیش از ۳۰ درصد کودکان زیر پنج سال از سوء تغذیه حاد رنج ببرند و نرخ مرگ‌و‌میر اثر گرسنگی بیش از دو تن در هر هزار نفر باشد.

در همین ارتباط معاون دبیرکل سازمان ملل افزوده است که بدون (تلاش‌های هماهنگ جهانی انسان‌ها به سادگی از گرسنگی می‌میرند) و (بسیاری دیگر دچار بیماری می‌شوند و جان می‌دهند.) او گفت که تزریق فوری پول برای مقابله با این بحران ضروری است.

سال گذشته میلادی سازمان ملل هشدار داد که نهادهای مربوط به رسیدگی به آوارگان و جنگ‌زدگان هنوز کمک‌های مالی وعده‌داده‌شده از بسیاری از کشورها را دریافت نکرده‌اند و این مسئله امر یاری‌رسانی را با مشکلات جدی رویارو کرده است. این سازمان در چند سال اخیر از بخش‌هایی از بودجه‌های کمک‌رسانی خود برای رسیدگی به برخی از جنگ‌زدگان از جمله فلسطینیان سرزمین‌های اشغالی کاسته است.

بالاترین مقام سازمان ملل در امور بشردوستانه تأکید کرد که سازمان متبوع او برای (گریز از یک فاجعه) به ۴.۴ میلیارد دلار اعتبار مالی تا همین ژوئیه نیاز دارد.

در این میان گفته شده است که سودان جنوبی، جدیدترین کشور اضافه‌شده به کشورهای جهان، پس از سه سال جنگ داخلی یکی دیگر از کشورهای درگیر با بحران قحطی و گرسنگی است. در این کشور هفت و نیم میلیون تن به کمک نیاز دارند که این تعداد نسبت به سال پیش ۱.۴ میلیون نفر افزایش یافته است. به گفته اوبراین، در میان جنگ‌زدگان سودان جنوبی ۲۷۰ هزار کودک وجود دارند که در صورت عدم دسترسی به موقع به کمک‌های سازمان ملل، در معرض (مرگ قریب‌الوقوع) هستند.

سودان جنوبی، جدیدترین کشور اضافه‌شده به کشورهای جهان، پس از سه سال جنگ داخلی یکی دیگر از کشورهای درگیر با بحران قحطی و گرسنگی است. 

در سومالی نیز حدود سه میلیون تن با قحطی دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. به گفته اوبراین، یک میلیون کودک در سال جاری در سومالی به وضعیت (سوء تغذیه حاد) در خواهند افتاد. در شمال شرقی نیجریه نیز جنگ با گروه تروریستی بوکوحرام به کشته‌شدن بیش از ۲۰ هزارتن و آوارگی ۲.۶ میلیون تن انجامیده است. به گفته اوبراین، سوء تغذیه در این قسمت چنان شدید است که حتی بزرگسالان هم توان راه رفتن ندارند.

با این حال بنابر گزارش معاون دبیرکل سازمان ملل بزرگترین فاجعه انسانی و قحطی مواد غذایی در کشور جنگ زده یمن در حال وقوع است. به گفته او، همین حالا ۱۸.۸ میلیون تن نیازمند کمک هستند و بیش از هفت میلیون تن نیز گرسنگی می‌کشند و نمی‌دانند وعده غذایی بعدی خود را از کجا به دست آورند. این تعداد سه میلیون بیشتر از تعداد قبلی در ژانویه، یعنی تنها دو ماه قبل است. به گفته اوبراین، تنها در دو ماه گذشته ۴۸ هزار تن از یمن به دلیل جنگ گریخته‌اند.

بنابر گزارش معاون دبیرکل سازمان ملل بزرگترین فاجعه انسانی و قحطی مواد غذایی در کشور جنگ زده یمن در حال وقوع است.

آن چه که در این گزارش قابل توجه به نظر می‌رسد وضعیت وخیم یمن است. وخامت اوضاع یمن در عین حال نه متاثر از خشکسالی که ناشی از جنگ فرسایشی و بی‌نتیجه عربستان علیه این کشور طی نزدیک به دو سال گذشته ارزیابی می‌‎شود. در گزارش سازمان ملل در عین حال به این موضوع اشاره شده است که عربستان با استقرار ناوهای جنگی خود در سواحل یمن ورود محموله‌های غذایی و دارویی به این کشور را دشوار ساخته است.

معاون دبیرکل سازمان ملل همچنین در مورد وخامت اوضاع در یمن با اشاره به اقدامات عربستان سعودی افزوده است که آنها (کمک‌رسانی را سیاسی کرده‌اند.) وی با اشاره غیرمستقیم به نقش عربستان سعودی در تشدید بحران انسانی یمن تأکید کرد که در صورت ادامه این رفتار، باید عامل این جنگ را به خاطر بروز (قحطی، مرگ‌های غیرضروری و تشدید رنج مردم) مسئول دانست.

چندی پیش نیز آنتونیو گوتِرِش، دبیرکل سازمان ملل وضعیت فعلی جهان را با دوران پیش از جنگ جهانی اول مقایسه کرده و ضمن انتقاد از رشد جریانات راست‌گرا و افراطی غربی گفته بود که رفع تبعیض، پذیرش پناهجویان و مهاجران و همینطور گفتن بی‌پرده حقایق راه‌کارهای پیشنهادی او برای خروج از بحران است.

 

گوتِرِش، دبیرکل سازمان ملل وضعیت فعلی جهان را با دوران پیش از جنگ جهانی اول مقایسه کرده است.

در حالی که جنگ تررویستی در سوریه و حملات عربستان علیه یمن همچنان ادامه دارد و همزمان چهار کشور در حال توسعه سودان جنوبی، سومالی، نیجریه و یمن قطحی‌ را تجربه می‌کنند، خیزش افراط‌گرایان سفیدپوست در غرب، مسئله مهاجران را انکار می‌کند و فرهنگ سیاسی تازه‌ای مبتنی بر نژادپرستی و اقدامات ضدبشری عمومی را در اروپا و آمریکا دامن می‌زند.

رشد جریانات افراطی در غرب از طرف دیگر ادامه حیات سازمان ملل را نیز دچار تهدید می‌کند و از جمله از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در کاخ سفید، آمریکا بارها سازمان ملل را به قطع کمک‌هایش تهدید کرده است. کمک‌هایی که در حال حاضر حتی پاسخگوی بخش قابل توجهی از بحران‌های انسانی و قحطی ضدبشری ناشی از جنگ به عنوان مثال در یمن هم نیست.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/5655


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید


تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟


آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟


آیا پیروزی ترامپ معادلات در افغانستان را برهم میزند؟


«اول برنده» کارزار انتخابات امریکا کیست؟


مقصر سقوط کیست؛ یک گناه و صد متهم


میراث شهید نصرالله در دستان نعیم قاسم


بریکس پلس توان رقابت با غرب را دارد؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

فایق سیاست‌های طالبان را دشمنی با مردم افغانستان خواند

تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان

اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی

ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان

انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا

بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران

افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟

رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین

پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه

سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین

اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان

امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود

ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی

معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل

کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه

فراهم شدن امکانات معیشتی برای ۲۰۰ هزار خانواده افغان تا سال ۲۰۲۶

شهروندان افغان‌ در خط مقدم سرمایه‌گذاری در ایران

سفر قریب الوقوع پوتین به هند

لت‌وکوب بی‌رحمانه یک دختر افغان در ترکیه

شورای امنیت درباره افغانستان نشست برگزار می‌کند

قطر برای تقویت و بازسازی بنیادهای فرهنگی افغانستان همکاری می کند

افزایش همکاری دهلی با کابل برای کاهش نفوذ پاکستان

ایجاد بازار مشترک افغانستان-چین در مسیر معدن «مس عینک»

تلاش تازه اتحادیه اروپا برای جلب حمایت ترامپ از اوکراین


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.